2010.10.06.
20:12

Írta: mariocomedy13

Lil Wayne ismét börtönben mert MP3 lejátszója volt a börtönben

 

Lil Wayne-nél még tavasszal találtak egy mp3-lejátszót, ezért novemberig magánzárkában lesz. George Michael tagadja, hogy meztelenül mászkálna, berúgna és különleges elbánásban részesülne a börtönben. Mindenki kedves vele, sok szép levelet kap.


 
 

Lil Wayne, aki azért ül börtönben, mert még 2007-ben fegyvert találtak a turnébuszában, májusban bukott le: kiderült, hogy mp3-lejátszó van nála, a hozzá tartozó fejhallgatóval és töltővel. Mivel ezzel megsértette a börtönszabályzatot, büntetést kapott: novemberi szabadulásáig napi 23 órát magánzárkában kell töltenie. Ez azt jelenti, hogy nem találkozhat más elítéltekkel, nem nézhet tévét és mindössze heti egy telefonhívást bonyolíthat. A világ legnépszerűbb rapperének a napokban jelent meg I Am Not A Human Being című lemeze; szabadlábra helyezése után pedig rögtön megkezdődik az a három év próbaidő, amit kábítószer birtoklásáért kapott.

George Michaelről, aki szeptemberben kezdte meg a marihuána hatása alatti vezetés miattkiszabott, nyolchetes börtönbüntetését - amiből négy a letöltendő - a Sunday Mirror közölt exkluzívnak mondott cikket. (Az internetről azóta leszedték.) Ebben arról volt szó, hogy rendszeresen zaklatták az énekest, egészen addig, amíg össze nem barátkozott egy "erőszakos betörővel", aki megvédi őt. Azóta viszont éli világát: rendszeresen berúg és olyankor meztelenül mászkál fel-alá. George Michael kiadott egy közleményt, amelyben mindezt "a szokásos szemétnek" titulálja, amit nap mint nap írnak róla a bulvárlapok, és azt üzeni a Mirrornak, hogy ügyvédei hamarosan felkeresik őket.

Börtönéletéről a következőket írta: "Az elmúlt három hétben nem zaklattak, nem sírtam, nem szorongtam - igazából egyetlen álmatlan éjszakám sem volt. Épp ellenkezőleg: a többi elítélt és az őrök is kedvesek, és amennyire tudom, nem kivételeznek velem. Hacsak valaki nem hagyott nyerni a biliárdban." Azt is elárulta, hogy mivel tölti a napjai nagy részét: azt a többezernyi levelet és képeslapot olvasgatja, amit a világ minden részéről küldenek neki rajongói (köztükPaul McCartney). Az ő kedvességüket azzal akarja meghálálni, hogy mihelyt kijön, a lehető leghamarabb új dalokat vesz fel.

forrás : origo

Szólj hozzá!

Címkék: börtön hirek wayne lil megdöbentő

A bejegyzés trackback címe:

https://mariocomedy13.blog.hu/api/trackback/id/tr792351532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása