2010.10.07.
15:24

Írta: mariocomedy13

Napi Hotel :D

 

A Szingapúrban található szálloda igazi kacsalábon forgó palota, hiszen a három épülettömbből álló hotelkomplexumot egy áthidaló, hatalmas égi park fogja össze a tetején, ahol - többek közt - egy 150 méteres úszómedence is található.

 

 

Ez a világ legnagyobb, épület tetején lévő medencéje. 

A Sands SkyPark egy építészeti remekmű, amely a hotel három épületének tetején helyezkedik el, a világ legnagyobb konzolos tartópillérén. Az 57 emelet magasan nyíló, páratlan kilátást továbbtetézi, hogy az 1,2 hektáros égi parkban 250féle fát és 650féle cserjét telepítettek, emberi kéz alkotta égi oázist teremtve ezzel. (Az égi park így nagyjából akkora területet ölel fel, amekkorán 4 és fél A380-as Jumbo Boeing–447 repülőgép is elfér.)

Exkluzív étterem és lounge is működik a magasban, ahol Szingapúr leghíresebb séfje készíti a finomabbnál finomabb falatokat. A szálloda kifejezetten törekszik arra, hogy az ázsiai konyha és az ázsiai kulináris élvezetek fellegvára legyen. Tornyaiban a legújabb design szerint berendezett, diszkrét, mégis fényűző szobák, az igazi luxus kikapcsolódás élményét kínálják lakóiknak. Emellett kaszinó, múzeum, színház,  bevásárlórészleg és természetesen rekreációs wellness is működik az épület falai közt, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a kikapcsolódás.

hát aki elvisz ide :D annak nem tom odadom a blogom :D

Szólj hozzá!

Címkék: napihotel

A bejegyzés trackback címe:

https://mariocomedy13.blog.hu/api/trackback/id/tr252353886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása